Website beheer

Update-dienst

De website-updatedienst is bedoeld om op een geautomatiseerde wijze de updates te laten bijhouden door Nuntius, zodat u hier zelf niet naar om hoeft te kijken. Deze dienst is te gebruiken voor zowel Joomla websites als Wordpress websites.

Strippenkaart

De strippenkaart houdt in dat je vooraf uren inkoopt tegen een gereduceerd tarief (20% korting). Deze uren zijn te gebruiken voor onderhoudswerkzaamheden aan de website.

Onder onderhoudswerkzaamheden verstaan we:

  • Content aanpassingen (plaatsen of aanpassen van tekst, afbeeldingen of video)
  • Pagina’s en/of menu-items toevoegen of verwijderen
  • Kleine aanpassingen op bestaande template of web-formulieren
  • Kleine aanpassingen aan bestaande functionaliteit
  • Update uitvoeren van Joomla of Wordpress (zie ook: Update-dienst)

Grote wijzigingen, installatie van nieuwe template/componenten of het toevoegen van nieuwe functionaliteit valt niet onder het onderhoudscontract. Deze werkzaamheden leveren wij op basis van nacalculatie tegen het normale uurtarief.

Alles in overleg

Elk jaar bepalen we hoeveel uren er verbruikt zijn en passen we zo nodig de strippenkaart aan. Het is mogelijk om ongebruikte uren mee te nemen naar het volgende jaar. De strippenkaart wordt in overleg aangevuld met nieuwe uren.

Wanneer een aanpassing op de website wenselijk is, wordt vooraf een tijdsindicatie aangegeven. Na de goedkeuring boeken we de uren van de strippenkaart af en voeren we de werkzaamheden uit.